ERC proposa una gestió pública de l'Anella Mediterrània via una empresa municipal i el Patronat d'Esports

És l'alternativa a la proposta feta per l'empresa Santa Gadea, que ofereix la construcció d'equipaments a canvi de la gestió privada durant 40 anys

19 mayo 2017 18:15 | Actualizado a 21 mayo 2017 15:07
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El grup municipal d'ERC a Tarragona proposarà a l'equip de govern una gestió i direcció pública dels equipaments de l'Anella Mediterrània, epicentre dels Jocs Mediterranis 2017. Els republicans defensen una fórmula de gestió basada en la cooperació entre el Patronat Municipal d'Esports i una empresa municipal que podria ser l'Empresa Municipal de Desenvolupament Econòmic. La proposta inclou una gestió conjunta dels equipaments esportius de l'Anella i dels diferents camps de futbol municipals disseminats per la ciutat. El plantejament d'ERC és una alternativa a la proposta feta per l'empresa Santa Gadea, que ofereix la construcció d'equipaments a l'Anella a canvi de gestionar-los durant 40 anys amb un cànon de 2,5 MEUR anuals.

El portaveu d'ERC a l'Ajuntament de Tarragona, Pau Ricomà, creu que amb la gestió es podrien cobrir les necessitats esportives dels tarragonins i es reforçaria el Patronat, "en lloc d'afeblir-lo amb les propostes com la de Santa Gadea". Segons Ricomà, la zona esportiva de Ponent té un gran "potencial comercial i lúdic" i l'empresa municipal que participés de la gestió podria encarregar-se d'explotar els ingressos comercials obtinguts per altres vies. En aquesta explotació comercial també hi podrien intervenir agents privats si aportessin coneixement i asseguressin ingressos fixos, segons ERC. Per als republicans, la proposta permetria reduir el dèficit municipal i facilitaria als clubs d'esport base l'accés als equipaments que necessiten.

Comentarios
Multimedia Diari