Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

ERC proposa una gestió pública de l'Anella Mediterrània via una empresa municipal i el Patronat d'Esports

És l'alternativa a la proposta feta per l'empresa Santa Gadea, que ofereix la construcció d'equipaments a canvi de la gestió privada durant 40 anys

ACN

Whatsapp
Plànol de l'Anella Mediterrània de Tarragona.

Plànol de l'Anella Mediterrània de Tarragona.

El grup municipal d'ERC a Tarragona proposarà a l'equip de govern una gestió i direcció pública dels equipaments de l'Anella Mediterrània, epicentre dels Jocs Mediterranis 2017. Els republicans defensen una fórmula de gestió basada en la cooperació entre el Patronat Municipal d'Esports i una empresa municipal que podria ser l'Empresa Municipal de Desenvolupament Econòmic. La proposta inclou una gestió conjunta dels equipaments esportius de l'Anella i dels diferents camps de futbol municipals disseminats per la ciutat. El plantejament d'ERC és una alternativa a la proposta feta per l'empresa Santa Gadea, que ofereix la construcció d'equipaments a l'Anella a canvi de gestionar-los durant 40 anys amb un cànon de 2,5 MEUR anuals.

El portaveu d'ERC a l'Ajuntament de Tarragona, Pau Ricomà, creu que amb la gestió es podrien cobrir les necessitats esportives dels tarragonins i es reforçaria el Patronat, "en lloc d'afeblir-lo amb les propostes com la de Santa Gadea". Segons Ricomà, la zona esportiva de Ponent té un gran "potencial comercial i lúdic" i l'empresa municipal que participés de la gestió podria encarregar-se d'explotar els ingressos comercials obtinguts per altres vies. En aquesta explotació comercial també hi podrien intervenir agents privats si aportessin coneixement i asseguressin ingressos fixos, segons ERC. Per als republicans, la proposta permetria reduir el dèficit municipal i facilitaria als clubs d'esport base l'accés als equipaments que necessiten.

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También