Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

ERC reclama millores urgents a la Rambla de Tarragona

Presenta una moció el dijous per corregir les deficiències que hi ha en aquest passeig que acaba al Balcó del Mediterrani.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Banc trencat per la ventada del passat 27 desembre que no s'ha arreglat fins aquest matí. FOTO: cedida

Banc trencat per la ventada del passat 27 desembre que no s'ha arreglat fins aquest matí. FOTO: cedida

El grup municipal d’ERC vol que l’Ajuntament de Tarragona  actuï de manera urgent a la Rambla Nova per combatre la degradació de diversos elements.

El portaveu de la formació, Pau Ricomà afirma que "la Rambla és l’artèria principal de la ciutat que presenta una imatge de degradació en diversos punts. Fem esforços a vegades per impulsar la marca Tarragona mentre tenim una via principal en un estat deplorable fruit de la deixadesa de l’equip de govern".

Els republicans descriuen diversos elements presents a la Rambla que contribueixen a aquesta imatge de degradació.

"Tenim rajoles trencades al llarg de tota la Rambla que són un perill pels vianants, uns bol·lards antiestètics que havien de ser provisionals instal·lats des del mes d’agost, quadres de llum rònecs plens de publicitat i pintades, murs de parterres trencats o rampes que no s’adeqüen a la normativa d’accessibilitat", relata Ricomà.

El portaveu d’ERC-MES-MDC insta l’Ajuntament "a actuar de manera urgent en aspectes quotidians que requereixen de manteniment per dignificar i fer més amable un espai que és de tots".

En aquest sentit, el grup municipal d’ERC presentarà al plenari d’aquest dijous una moció instant l’equip de govern a actuar a la Rambla Nova.

Temas

Comentarios

Lea También