Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

ERC reclama que s'abaixin les tarifes funeràries a Tarragona

Els republicans consideren que tot i tenir uns beneficis alts, "seguim tenint uns preus que considerem abusius".

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge del tanatori de Tarragona.

Imatge del tanatori de Tarragona.

Esquerra Republicana a Tarragona reclama que s’abaixin els preus de les tarifes  de l’Empresa de Serveis Funeraris de Tarragona (Serfum) i defensen la municipalització del servei.

Així ho ha afirmat el portaveu d’ERC, Pau Ricomà, que critica que, ‘malgrat l’empresa registra beneficis que ronden el milió d’euros, seguim tenint uns preus pels serveis funeraris que considerem abusius. És immoral que es faci negoci d’aquesta manera amb un servei públic de necessitat ineludible’.

Per tot això, els republicans van votar en contra de l’apujada de les tarifes i del pressupost per al 2018 i defensen una abaixada de preus del servei.

"Abaixar els preus permetria reduir els costos que han de pagar els tarragonins i alhora faríem més competitiva Serfum, provocant que les empreses competidores també hagin d’abaratir els seus preus’ manifesta Pau Ricomà.

Serfum compta amb un 49 per cent de capital privat i, des d’ERC, asseguren que "entenem que la part privada no estigui d’acord en renunciar a beneficis, però com a representants públics de la ciutat considerem que les defuncions no s’han de gestionar com una font per generar lucre".

Per això des d’ERC aposten per "la gestió municipal íntegra de l’empresa que permetria reinvertir els guanys de Serfum directament en el propi servei i en la ciutat i no en una empresa privada".

Temas

Comentarios

Lea También