El Ball de Diables celebra els seus 35 anys amb quinze actes i una lona a les Cols

El vermut d’aquest dissabte a la plaça Corsini, la presentació del llibre ‘Vida infernal’ i la carretillada, algunes de les activitats que organitzen

20 junio 2018 09:45 | Actualizado a 20 junio 2018 09:52
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Una lona gegant, de color verd i taronja, presideix des d’ahir la plaça de les Cols. El motiu és que el Ball de Diables de Tarragona celebra, enguany, el seu 35è aniversari des de la recuperació. L’entitat va presentar ahir també la samarreta commemorativa i el programa d’actes.

Cada cinc anys, el Ball de Diables ha aprofitat per celebrar els seus aniversaris i per aportar iniciatives per donar més valor a les festes de Santa Tecla. És per això que l’entitat també celebra enguany els 30 anys de la samarreta de les festes, els 25 que fan el Ball Parlat de Sant Miquel i també els 25 anys que van estrenar el vestuari de l’Arcàngel Sant Miquel. A banda, l’entitat celebra el 20è aniversari del Ball de Diables Infantil de Tarragona i el 10è de l’Aligueta.

El primer acte de la celebració tindrà lloc aquest dissabte, a la plaça Corsini, amb un vermut de Sant Joan, on estrenaran els gots reciclables estampats amb la imatge commemorativa.

El dissabte 11 d’agost serà una jornada marcada pel color verd. Al matí, també hi haurà un vermut amb la música de Chico Malo Dj i, a la tarda, es presentarà el pastís del 35è aniversari de la pastisseria Cal Jan, al Mercat Central. Més tard, l’entitat presentarà un nou producte de marxandatge que, de moment, volen mantenir en secret.

Una exposició de les samarretes de les festes, la presentació del renovat vestuari de l’Arcàngel i la participació de l’Aligueta de Reus a la Santa Tecla Petita seran altres dels actes previstos per al mes de setembre. També es presentarà el llibre Vida infernal que, a través de fotografies de Jordi Bru i de textos dels diables, explicarà el dia a dia de l’entitat.

Finalment, el dijous 20 de setembre, en el marc de les festes, tindrà lloc la carretillada de 20 minuts de durada a la plaça de les Cols.

Comentarios
Multimedia Diari