El Ballet de Moscou torna al Palau de Congressos de Tarragona per partida doble

Doble sessió dissabte dia 9 i diumenge dia 10 amb El Llac dels cignes i El Trencanous, dos fabulosos ballets de Txaikovski.

06 diciembre 2017 12:21 | Actualizado a 06 diciembre 2017 12:28
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Tarragona viurà un cap de setmana de dansa amb una doble sessió del Ballet de Moscou. El dissabte 9 de desembre, a les 20h, es podrà veure el gran clàssic El Llac dels Cignes. I el diumenge 10 de desembre, a les 18 hores, tornaran a escena amb El Trecanous, un ballet imprescindible quan s’apropa el Nadal.

Aquests dos fabulosos ballets de Txaikovski seran possibles gràcies a la gran aposta de la promotora Factoria Produccions Culturals SC que veu en Tarragona l’escenari perfecte per a aquest tipus d’actuacions.

Les entrades estan a la venda per internet de forma anticipada per un preu de 38€, despeses de gestió no incloses.

També es podran comprar el mateix dia de l’espectacle directament a la taquilla del Palau de Congressos una hora abans de l’inici de l’espectacle.

Els grups a partir de 12 persones poden adquirir l’entrada per un preu reduït (20€ per entrada, despeses de gestió no incloses).

Aquesta serà la primera vegada que el Ballet de Moscou fa una parada doble a la ciutat de Tarragona. La companyia ha consolidat un públic fidel que s’ha anat guanyant amb una programació estable i variada a la ciutat.

Amb un mínim de tres actuacions per any el Ballet de Moscou ens ha presentat anteriorment El Llac dels Cignes, El Quixot, Giselle, El Trencanous i la Bella Dorment.

El Ballet de Moscou és una de les companyies més importants i més internacionals del seu país, havent fet més de 60 gires arreu del món: Japó, Xina, Taiwan, Itàlia, Suïssa, Anglaterra, Espanya, etc.

Comentarios
Multimedia Diari