Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Más de Tarragona

El Braç de Santa Tecla, protagonista

Al cartell hi ha representats els elements del Seguici, que conformen l’element estrella de la processó

Diari de Tarragona

Whatsapp
Enguany, la presentació de la imatge i el marxandatge de les festes es va celebrar ahir al recentment estrenat Mercat Central. Fotos: Lluis Milián

Enguany, la presentació de la imatge i el marxandatge de les festes es va celebrar ahir al recentment estrenat Mercat Central. Fotos: Lluis Milián

El Braç de Santa Tecla serà, més que mai, el protagonista de la Festa Major de Tarragona. Per fi ahir es va descobrir que és l’element principal de la imatge gràfica de les festes, per primer cop a la història. Al cartell estan representats els elements del Seguici Popular amb algun tret que els caracteritza. 

El mocador Editat pel Ball d’en Serrallonga de Tarragona Preu: 5 €

També hi ha la representació dels músics tradicionals i de les colles castelleres. En la imatge, tots ells conformen el conegut Braç de Santa Tecla, coronat per la Tau i la gran palma del martiri. Tots els elements del Seguici formen el Braç de Santa Tecla. La imatge és obra de Garamond, una empresa de màrqueting i comunicació que enguany celebra el seu 25è aniversari.

La samarreta de les festes Ball de Diables de Tarragona Preu: 12 €

Per la seva banda, el cartell d’enguany representa un dels moments més àlgids de la festa, l’entrada del Braç a la Catedral quan acaba la processó del dia 23 de setembre. Es tracta d’un moment únic i especial per als tarragonins, després que els elements del Seguici ballin, els castellers aixequin els pilars, les campanes repiquin i es llanci l’oripell daurat i la gran palma del martiri. És llavors quan la relíquia de la patrona tarragonina retorna a la Catedral.

La motxilla Diables Voramar-Víbria Preu: 6 €

El color predominant del cartell és el vermell, també present en molts altres elements, com el logotip, l’escut, la Tau. La tècnica del cartell és il·lustració figurativa amb quatre tintes.

Per primer cop, el got reutilitzable de les festes Editat per Combinats SCCL Preu: 1 €

El marxandatge de les festes està format per la samarreta, de color vermell i editada pel Ball de Diables, la motxilla, de color blau i editada per la Colla de Diables Voramar del Serrallo-Víbria de Tarragona, i el mocador, de la Moixiganga. Com a principal novetat, enguany també hi ha el got reutilitzable de les festes.

Temas

Comentarios

Lea También