El Braç de Santa Tecla, protagonista

Al cartell hi ha representats els elements del Seguici, que conformen l’element estrella de la processó

21 julio 2017 10:23 | Actualizado a 21 julio 2017 10:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Braç de Santa Tecla serà, més que mai, el protagonista de la Festa Major de Tarragona. Per fi ahir es va descobrir que és l’element principal de la imatge gràfica de les festes, per primer cop a la història. Al cartell estan representats els elements del Seguici Popular amb algun tret que els caracteritza. 

També hi ha la representació dels músics tradicionals i de les colles castelleres. En la imatge, tots ells conformen el conegut Braç de Santa Tecla, coronat per la Tau i la gran palma del martiri. Tots els elements del Seguici formen el Braç de Santa Tecla. La imatge és obra de Garamond, una empresa de màrqueting i comunicació que enguany celebra el seu 25è aniversari.

Per la seva banda, el cartell d’enguany representa un dels moments més àlgids de la festa, l’entrada del Braç a la Catedral quan acaba la processó del dia 23 de setembre. Es tracta d’un moment únic i especial per als tarragonins, després que els elements del Seguici ballin, els castellers aixequin els pilars, les campanes repiquin i es llanci l’oripell daurat i la gran palma del martiri. És llavors quan la relíquia de la patrona tarragonina retorna a la Catedral.

El color predominant del cartell és el vermell, també present en molts altres elements, com el logotip, l’escut, la Tau. La tècnica del cartell és il·lustració figurativa amb quatre tintes.

El marxandatge de les festes està format per la samarreta, de color vermell i editada pel Ball de Diables, la motxilla, de color blau i editada per la Colla de Diables Voramar del Serrallo-Víbria de Tarragona, i el mocador, de la Moixiganga. Com a principal novetat, enguany també hi ha el got reutilitzable de les festes.

Comentarios
Multimedia Diari