El CAT celebra la IV Jornada Tècnica amb l’Agència de Salut Pública de Catalunya

La reunió s'ha fet a l’Aula de l’Aigua on han seguit les jornades complint amb les mesures de protecció de la COVID-19

07 octubre 2021 17:43 | Actualizado a 07 octubre 2021 17:50
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El director-gerent del CAT, el Sr. Josep Xavier Pujol, ha estat l’encarregat de donar la benvinguda i introducció de la jornada als assistents, juntament amb el subdirector regional de Salut Pública al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, el Sr. Conrad Casas. Ambdós han coincidit en destacar l’excepcionalitat de les jornades telemàtiques i la voluntat de reprendre el format presencial quan la situació ho permeti.

La ponència principal ha anat a càrrec de la Sra. Margarita Palau, cap de l’àrea de qualitat sanitària de les aigües i Riscos Ambientals del Ministeri de Sanitat.  Ha estat l’encarregada de presentar la ponència “Nova Directiva Aigües de Consum. Projecte nou Real Decret, context, tràmit i principals novetats”.  Una ponència amb molta acollida i que ha comptat amb més d’una quarantena d’oients, entre personal del CAT, de l’Agència de Salut Pública i de l’empresa municipal mixta d’aigües de Tarragona, EMATSA.

El Consorci d’Aigües de Tarragona per la seva part ha pronunciat la ponència “Adaptació del CAT a la Nova Directiva” a càrrec del Sr. Agustí Colom i Sra. Josepa Fàbregas.

Finalment, la jornada ha finalitzat a càrrec d’EMATSA amb una ponència del Sr. Antoni Oliver sobre “Detecció i quantificació de SARS-Cov2 en aigües residuals mitjançant PCR”.

Comentarios
Multimedia Diari