Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Camp de Mart de Tarragona es transforma per rebre la Fira Halloween

Se celebra aquest cap de setmana, del divendres 16 al diumenge 18

Diari de Tarragona

Whatsapp

Els amants de les bruixes, la màgia, l’esoterisme i els misteris tindran l’ocasió de viure en un ambient ple de tots aquests elements a la Fira Halloween que es durà a terme del 16 al 18 de novembre als jardins del Camp de Mart de Tarragona.

Seran tres dies plens de sorpreses i moltes emocions terrorífiques, amb la presència de moltes parades que oferiran als assistents tot tipus de productes. S’hi podran comprar objecte de decoració, regals per a la llar, roba i complements, bijuteria, productes d’alimentació artesans i moltes altres coses. Per als qui vulguin saber el seu futur, hi haurà moltes sorpreses i espais preparats.

La Fira Halloween estarà oberta els tres dies, del 16 al 18 de novembre, des de les 10h del matí i fins les 21h de la nit. Com a complement a la presència de les parades, el públic gaudirà d’un calendari d’activitats molt diverses.

El divendres dia 16, a les 19.30h, l’arpa de Sergius oferirà una actuació plena de terror i emoció. El dissabte dia 17 al migdia, a les 12.00h, el so de la batucada Els Engrescats recorrerà tot l’espai de la Fira Halloween i al vespre, a les 19.30h, serà el moment per l’aparador encantat i de terror magnífic.

El diumenge dia 18, la música dels Soul Man Quartet salvarà les ànimes dels presents amb ritmes coneguts i que s’enganxen. I a les 18.30h arribarà la màgia terrorífica amb el Mag Pell. Durant els tres dies de la Fira, hi haurà també jocs de fusta tradicionals i un photocall per immortalitzar el moment. L’entrada a la Fira Halloween serà gratuïta i l’activitat és oberta a tots els públics.    

Temas

Comentarios

Lea También