El Celler Mas Vicenç treu al mercat un vi aromatitzat ideal per als aperitius i cocteleria.

Parlem de Vitta, una beguda aromatitzada exuberant i de caràcter innovador elaborat amb vi base moscatell i macerat amb escorces de
cítrics.

09 abril 2020 11:59 | Actualizado a 09 abril 2020 12:13
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Tot i la situació d’excepcionalitat que estem vivint a causa del Covid-19, al Celler Mas Vicenç de Cabra del Camp l’activitat no s’atura. De fet, a partir d’aquesta setmana, disposen al mercat una nova beguda d’allò més trencadora.
 

Vitta és una beguda aromatitzada a base de moscatell, una de les varietats més adaptada i autòctona del mediterrani pel que fa al seu aroma i frescor, i macerada amb escorces de cítrics. Es cerca una experiència única on en destaquem el seu equilibri entre l’amargor cítrica i la dolçor del moscatell que, conjuntament amb la seva acidesa, fan del Vitta una beguda d’allò més exuberant, refrescant i divertida.

És ideal per qualsevol tipus d’aperitiu servint-lo ben fred amb copa de vi, un glaçó (opcional) i una rodanxa de taronja, de postres combinant-lo amb una bona xocolata negra o bé en moment cocteleria, tot alliberant la creativitat del consumidor.


Vitta està pensat per gaudir-lo en ambients distesos després de la feina o en trobades d’amics. És l’excusa perfecte per gaudir d’un moment de plaer amb els que t’envolten.


A partir d’aquesta setmana estarà disponible a la botiga online del celler www.masvicens.com, amb l’obsequi d’un obridor en les primeres
cinquanta comandes i pròximament en botigues i restaurants de la zona.

Comentarios
Multimedia Diari