Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Centre Cívic de Valls onsolida cursos i incorpora un taller d’iniciació al mòbil

El nou programa inclou un total de 49 activitats, la meitat de les quals són gratuïtes

A. T.

Whatsapp
Imatge d’arxiu de l’exterior del Centre Cívic de Valls. FOTO: DT

Imatge d’arxiu de l’exterior del Centre Cívic de Valls. FOTO: DT

El Centre Cívic de Valls ha obert al públic, les inscripcions per les diferents activitats que ha programat per aquest trimestre. En total, la nova programació compta amb 49 propostes, entre les quals cursos, espectacles infantils, xerrades i tallers adreçats a persones de totes les edats. Les inscripcions es poden realitzar a les dependències del Centre Cívic, al número 2 del carrer Sant Pere, de dilluns a divendres de 10 a 14 h, i de dimarts a dijous, de 17 a 19 h.

A la nova programació s’ha donat continuïtat als cursos iniciats el passat trimestre gràcies a la bona acollida de propostes com el lettering a càrrec de Marta Palau, els dos grups de conversa en anglès de la mà de Marta Bonavila i l’Espai de Jocs, dinamitzat per Ester Enrich i l’associació As. en la Manga. També s’incorporen novetats, com el taller d’introducció a la telefonia mòbil per a persones que vulguin iniciar-se en l’ús d’aquests dispositius o en vulguin treure major profit, a càrrec de Nerea Ruiz.

Entre les activitats de la programació d’hivern destaca la 7ª edició de la Rua Infantil de Carnaval que se celebrarà el divendres 21 de febrer a les 17.30 h amb sortida a la plaça del Titit. Començarà amb la rebuda de Sa Majestat la Reina Carnestoltes i la seva comitiva i comptarà amb la col·laboració del Grup de Teatre Principal. L’activitat, amenitzada per la companyia de Xaranga Pujats de To comptarà de nou amb la col·laboració de Comerç de Valls a través del concurs de disfresses per a nens i nenes de fins a 14 anys, amb premis individuals i per comparsa.L’Escola de Pares i Mares oferirà aquest trimestre quatre xerrades i tallers, entre els que s’hi inclou el taller per aprendre a fer la mona a partir del pa de pessic tradicional.

D’altra banda, a l’entorn de l’equinocci de primavera s’ofereixen diferents activitats relacionades amb les flors i les plantes medicinals, des de l’elaboració de preparats o macerats passant per arranjaments florals. Finalment, Valls en Transició i l’Associació pel Desenvolupament Local i Alternatiu (ADeLA) – Can Pipirimosca ofereixen un nou cicle d’activitats de cuina, consistent en tres sessions de Cuina Rebel i un nou cicle sobre “Artesans alimentaris” per apropar-nos a obradors del territori.

Les activitats del Centre Cívic s’iniciaran durant la tercera setmana d’aquest mes, a partir del dilluns 13 de gener. La programació inclou, com ja és habitual, cursos trimestrals, però també tallers monogràfics de poques hores de duració, així com xerrades de temàtica diversa i espectacles infantils, de caràcter gratuït.

Totes les activitats, cursos i tallers es poden consultar des de la pàgina web corporativa de l’Ajuntament, des de la qual la ciutadania pot accedir directament a totes les activitats i notícies relacionades amb aquest servei, així com descarregar la programació d’aquest trimestre a l’enllaç: www.valls.cat/serveis/serveis-a-les-persones/centre-civic.

Temas

Comentarios

Lea También