Más de Tarragona

El Centre Cívic de Valls programa 33 activitats per a totes les edats

Hi haurà propostes obertes a tots els públics i d’altres d’específiques per a col·lectius, com nadons, infants, pares i mares i persones grans. També es realitzaran cursos totalment gratuïts

Whatsapp
El Centre Cívic de Valls està ubicat a les instal·lacions de la Biblioteca Carles Cardó. FOTO: M. P. / DT

El Centre Cívic de Valls està ubicat a les instal·lacions de la Biblioteca Carles Cardó. FOTO: M. P. / DT

M. P.

Per aquesta temporada d’hivern, el Centre Cívic de Valls ja té definida la programació. En total, durant els pròxims tres mesos es realitzaran 33 activitats, cursos i tallers adreçats a diferents públics, des d’infants a gent gran, passant per joves i pares i mares.

Hi ha, per exemple, activitats obertes a tots els públics, com zumba, gimnàstica, ioga o txi-kung, així com cursos de fotografia o costura creativa.

D’altra banda, hi ha tallers específics dirigits a la gent gran majors de 64 anys, com de memòria, psicomotricitat, gimnàstica, història i idiomes: català i anglès. Per als més petits, s’han programat contacontes i, un any més, la rua de carnaval infantil, que es farà el 24 de febrer a les 17.30 h amb espectacle musical i itinerant pels carrers de Valls.

També hi haurà propostes relacionades amb la informàtica, activitats per a nadons i, un any més, es tornarà a fer l’escola de pares amb diversos tallers, entre els quals destaca la ‘Capsa Sorpresa’, on es farà una capsa desplegable amb bons moments.


Cursos gratuïts
El Centre Cívic manté una vegada més un nombre important d’activitats gratuïtes, com és el cas d’un curs d’anglès per viatjar en el qual s’ensenyaran conceptes, vocabulari i expressions bàsiques i necessàries per comunicar-se fora de casa. D’altra banda, també es realitzarà una proposta per construir una marca personal i l’estratègia per potenciar-la per tal de realitzar-se com a persona i professional.

Així mateix, s’ofereixen descomptes principalment per als col·lectius en risc d’exclusió social per potenciar la cohesió, dinamització i acció cívica d’aquest espai ubicat al Barri Antic. . Per altra banda, pels col·lectius de gent gran i de joves es mantenen preus reduïts, facilitant així l’accés a les activitats a tota la població de la ciutat.


Obertura d’inscripcions
Per tal de poder participar de les diverses activitats programades per aquest hivern, dilluns s’obriran les inscripcions, que es podran fer al Centre Cívic, ubicat a la Biblioteca Carles Cardó, de dilluns a divendres de 10 a 14 h i de dimarts a dijous de 17 a 19 h.

Temas

  • COMARQUES

Lea También