Más de Tarragona

El Centre d’Art Tarragona presenta la mostra ‘Art you talking to me?’

Vol fer reflexionar a l’espectador, anant enllà de presentar només treballs acadèmics, i pretén transmetre una manera de ser i d’entendre l’art

Diari de Tarragona

Whatsapp
Animació, d’Abel Cano, que es veurà a la mostra. FOTO: Cedida

Animació, d’Abel Cano, que es veurà a la mostra. FOTO: Cedida

Projectes d’animació, fotografia, il·lustració, gràfica publicitària, gràfica interactiva, arts aplicades al mur i de joieria protagonitzen Art you talking to me? El professor de l’Escola d’Art i Disseny, Manel Margalef, ha seleccionat els 16 treballs que formen l’exposició.

Aquesta mostra col·lectiva és una síntesi de la formació reglada que conformen els set cicles formatius de grau superior que ofereix el centre, i presenta treballs d’ Abel Cano, Alma Megías, Pol Masip, Ana Gómez, Mireia Martínez, Arnau Matas, Enrique Martín, Matías Cubillos, Ivan Puente, Javier Correa, Carmen Peralta, Nacho Mateu, Oriol Enguany, Pau Nogueiro, Elena Moreno i Marta Garcia. 

Art you talking to me? vol fer reflexionar a l’espectador, anant enllà de presentar només treballs acadèmics, i pretén transmetre una manera de ser i d’entendre l’art. Les obres presenten objectes quotidians que conformen els llocs de treball i domèstics que esdevenen elements  de representació artística. El Tinglado 2 del Centre d’Art Tarragona acull l’exposició, que s’inaugura avui a les set de la tarda.

Es podrà visitar fins el 10 de juny, de dimarts a divendres de 16 a 19h, els dissabtes d’11 a 13h i de 16 a 19h i els diumenges i festius d’11 a 14h. 

Temas

Comentarios

Lea También