El Centre de Creació Circense de Valls torna a obrir les portes a les famílies

Aquest diumenge la Circoteca de Valls tornarà a omplir-se amb les activitats que ofereix la companyia de circ Passabarret

19 mayo 2017 23:25 | Actualizado a 22 mayo 2017 21:46
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El ‘Circ en família’ és un taller de gran format que es posa al servei de les famílies perquè pares i fills puguin aprendre conjuntament diferents tècniques de circ. La passada edició va reunir a més de 75 persones, omplint l’espai de gom a gom.

Cada any, La Circoteca realitza tres ‘Circ en família’, tot coincidint amb el primer diumenge de cada mes, de febrer a abril. Es tracta d’una iniciativa que va començar a l’espai de circ Tub d’Assaig de Terrassa i que ben aviat es va fer a Valls i, posteriorment, a pràcticament tots els Espais de Circ de Catalunya. Durant el matí del primer diumenge de cada mes, les portes del centre s’obren i es convida a pares i fills a jugar plegats.

El centre de Valls La Circoteca, realitza aquesta activitat des de fa dos anys, sobretot a l’hivern i la primavera, i ofereix un taller de gran format amb equilibris, malabars, elements de psicomotricitat, trapezi o telles d’una manera no dirigida. «El que volem és que les famílies juguin i practiquin… no que surtin d’aquí convertits en grans artistes, sinó havent passat una estona fent-se passar per un dia en artistes de circ en actiu», comenta la Dèlia Batet, responsable de La Circoteca. «Hi ha gent més hàbil i d’altres que no ho són tant, però veure grans i petits jugant plegats és una experiència molt divertida», afegeix.

Aquesta proposta està dirigida a tot tipus de famílies i grups, i es fa en horari de matí, d’11 h a 13 h. El preu de l’entrada és de cinc euros, que inclou a un adult i un infant, i un euro de més per cada «membre extra» de la família.

«Són preus populars perquè el que pretenem és que la gent vingui i conegui el circ», explica Batet, «i el circ és acció… per això està bé aquesta activitat que equipara a pares i fills en unes rutines poc habituals». Això sí, qui s’hi vulgui apuntar pot fer-ho adreçant-se a la companyia (per telèfon, o mitjançant el web) i reservant, doncs es tracta d’una activitat amb molta afluència i l’aforament és molt limitat. La puntualitat és imprescindible.

Comentarios
Multimedia Diari