Más de Tarragona

El Club Triatló Tarragona crea una polsera contra el càncer

Els beneficis de la venda de la polsera “Triathlon against cancer” aniran destinats a l’AFANOC Tarragona

Diari de Tarragona

Whatsapp
El Club Triatló Tarragona crea una polsera contra el càncer

El Club Triatló Tarragona crea una polsera contra el càncer

Aprofitant que el 4 de febrer és el Dia Mundial Contra el Càncer i 15 de febrer és el Dia Mundial del Càncer Infantil, el Club Triatló Tarragona ha dissenyat una polsera solidària per recaptar diners per a l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC). L’objectiu del club esportista, que es va fundar el 2013, és ajudar l’entitat tarragonina perquè pugui seguir fent costat als infants i adolescents amb càncer i les seves famílies. La polsera, que té per eslògan “Triathlon against cancer”, té un preu de 5 euros i es pot comprar a la delegació de l’AFANOC, al carrer Adrià 9 baixos de Tarragona.

El secretari del Club Triatló Tarragona, Xavier Òdena, apunta que “aquesta col·laboració ens fa molta il·lusió perquè podem aportar el nostre granet de sorra en la lluita contra el càncer, sobretot la dels més petits. L’AFANOC està fent una gran tasca per continuar atenent a totes les famílies i nosaltres volem ajudar-los, especialment en aquests moments tan complicats a causa de la pandèmia. Per això les polseres tenen l’eslògan “Triathlon against cancer”, per fer un crit, una reivindicació, per seguir lluitant”.

Per la seva part, Miguel Javaloy, delegat de l’AFANOC Tarragona, assegura que “la implicació del Club Triatló Tarragona ens permet encarar el 2021 amb més força, sobretot després de viure un 2020 sense la possibilitat de celebrar la festa del “Posa’t la Gorra!”, que és la nostra principal font de finançament. En un moment en què la COVID-19 ha pres tot el protagonisme, ens toca recordar que, malauradament, el càncer infantil no s’atura i que necessitem més ajuda que mai per mantenir els nostres serveis. Ara bé, sens dubte, el suport i la solidaritat de la societat, com és el cas del Club Triatló Tarragona, suposa una gran empenta”.

Temas

Comentarios

Lea También