Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Más de Tarragona

El Col·legi Sant Rafael participa d'una xerrada sobre Medi Ambient

L'activitat ha permès als alumnes conèixer de prop la tasca dels Agents Rurals

Diari de Tarragona

Whatsapp
Els dos agents que han participat a la xerrada.

Els dos agents que han participat a la xerrada.

Els alumnes del Col·legi Públic d'Educació Especial Sant Rafael de la Diputació de Tarragona han participat d'una xerrada a càrrec dels Agents Rurals del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya.

L'activitat s’ha organitzat en dues parts: una primera sessió dirigida als alumnes d’Educació Infantil i Primària i una segona sessió dirigida als alumnes d’ESO Adaptada i de les Aules Taller. Al llarg de les dues sessions els Agents Rurals han explicat a l'alumnat els projectes que duen a terme i els han convidat a valorar, respectar i tenir cura de l'entorn.

Una xerrada sobre “Les orenetes”, adreçada als més petits, i una altra sobre “Els incendis i els boscos mediterranis” dirigida als alumnes més grans, han complementat la visita, durant la qual els nens i nenes del Sant Rafael han gaudit del contacte amb la natura amb els animals que han portat els Agents Rurals per realitzar l’activitat.

Temas

Comentarios

Lea También