El Col·legi de Metges de Tarragona dóna 4.000 euros al Banc dels Aliments

La Junta de Govern, mitjançant la Fundació de Protecció Social Antonius Musa, ha decidit fer aquesta donació al Banc dels Aliments a causa de la crisi econòmica i social generada per la COVID-19.

26 mayo 2020 21:10 | Actualizado a 27 mayo 2020 15:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Les conseqüències de la COVID-19 van més enllà de l’estrictament sanitari i han fet aflorar nous problemes dins de la nostra societat. A més dels professionals sanitaris que han estat a primera línia enfrontant-se al virus sense descans, molts ciutadans també s’han vist afectats per la pandèmia de forma indirecta.

És el cas de famílies que s’han quedat sense feina o sense ingressos econòmics i això els ha obligat a trobar solucions. En aquest sentit, el Banc dels Aliments de Tarragona ha estat una eina indispensable durant aquesta pandèmia.

“La situació actual ens fa ser solidaris i pensar que aquesta crisi va molt més enllà de l’aspecte sanitari. En aquests moments és quan cal donar el bo i el millor de nosaltres” afirma el president del Col·legi de Metges de Tarragona, el Dr. Fernando Vizcarro.

En l’actualitat, aquesta organització atén a més de 28.500 persones de tota la província de Tarragona. El president del Banc dels Aliments, Eusebio Alonso explica que “la seva feina, des que va començar aquesta crisi, s’ha incrementat en un 40%”. Per aquest motiu el COMT, mitjançant la Fundació de Protecció Social

Antonius Musa, ha volgut contribuir amb aquesta organització fent una donació de 4.000 euros per pal·liar els estralls d’aquesta crisi. “Gestes com aquesta fan que el Banc dels Aliments pugui tirar endavant”, apunta Alonso.

Comentarios
Multimedia Diari