El Concurs Internacional de Focs Artificials de Tarragona es celebrarà de l'1 al 4 de juliol

Enguany comptarà amb la participació d'una pirotècnia estrangera, la italiana Parente Romualdo

19 mayo 2017 22:57 | Actualizado a 22 mayo 2017 21:26
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

La 25a edició del Concurs Internacional de Focs Artificials Ciutat de Tarragona que avui es presenta i que durarà quatre dies comptarà enguany amb la participació d’una pirotècnia estrangera, concretament una italiana, una de Saragossa, una de Castelló i una de València. Se celebrarà de l’1 al 4 de juliol a les 22.30h.

Aquest matí s’ha dut a terme la roda de premsa de presentació i sorteig de l’ordre de les pirotècnies; així com la presentació de la imatge del cartell d’enguany que és obra del dissenyadora tarragonina Noemí Rossell.

Per al concurs d’aquest 2015 s’han presentat un total de 15 empreses, 10 d’estatals i 5 d’estrangeres i la tria de les definitives s’ha fet una vegada a càrrec d’una comissió tècnica i seguint la normativa del concurs.

El resultat del sorteig és el següent:

Dimecres 1 de juliol: PIROTECNIA ZARAGOZANA S.A. Saragossa

Dijous 2 de juliol: PIROTECNIA HERMANOS CABALLER S.L. Burjassot (València)

Divendres 3 de juliol: PIROTECNIA TOMAS S.L. Benicarló (Castelló)

Dissabte 4 de juliol: A.P.E. PARENTE ROMUALDO Bergantino (Italia)

 

El Concurs segueix comptant amb el suport, l’aposta i la sensibilitat que han demostrat els col·laboradors com són els Ajuntaments de Granollers i Bilbao amb qui el concurs de Tarragona comparteix part dels premis i premiats; als patrocinadors, REPSOL i EMATSA; a l’Associació de Restauradors de la Part Alta (que manté els seus Sopars sota els Focs, al passeig de les Palmeres per 7è any consecutiu) i la ciutadania en general, que sempre ha demostrat el seu interès i recolzament en aquest concurs.

 

Comentarios
Multimedia Diari