El Consell Comarcal de la Conca de Barberà torna a posar en marxa el Transport Jove a la comarca

Aquest servei arrenca el proper 4 de juliol i el poden utilitzar els joves menors de 18 anys amb autorització dels pares o tutors

19 mayo 2017 22:29 | Actualizado a 22 mayo 2017 18:03
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

D’acord amb el calendari i amb la referència del bon funcionament d’altres anys, el Consell Comarcal de la Conca de Barberà amb la col·laboració dels ajuntaments de la comarca, han tornat a posar en marxa el Transport Jove. Aquesta serà la novena edició d’aquest servei que organitza l’ens comarcal amb motiu de les festes majors dels pobles.

El transport el pot utilitzar lliurement tothom que vulgui, excepte els menors de 16 anys, que hauran d’anar acompanyats dels pares o mares. Els usuaris majors de 16 i menors de 18 hauran de portar una autorització del pare/mare o tutor legal, cada vegada que s’utilitzi el servei. El retorn cap als municipis d’origen es realitzarà a les 5 de la matinada. Com que es tracta d’un servei nocturn i cal vetllar en tot moment per la seguretat dels usuaris, no es deixarà pujar a l’autocar aquelles persones amb comportaments incívics i amb símptomes clars d’embriaguesa.

El Transport Jove va ser creat per prevenir els accidents de trànsit entre els joves alhora que es vol promocionar estils de vida i conductes saludables. El Transport relaciona joves de tots els municipis creant xarxa entre ells i afavorint l’arrelament dels joves de la comarca. En l’edició passada van utilitzar aquest servei més de 2.600 joves.

Com cada any cal respectar el reglament d’ús del Transport Jove, i per utilitzar-lo no es podran pujar begudes als autocars, cal ensenyar el DNI per acreditar l’edat, cal abonar l’import del bitllet, que és de 2 euros d’anada i 2 més de tornada, i cal respectar les indicacions dels acompanyants en tot moment.

El servei d’aquest estiu arrencarà el proper 4 de juliol i visitarà una desena de festes majors de la Conca de Barberà. La primera parada la farà a Rocafort de Queralt amb motiu de la Setmana de la Joventut. També passarà per l’Espluga de Francolí, Montblanc, Sarral, Vilaverd, les Piles, Vimbodí i Poblet, Solivella, Santa Coloma de Queralt i Barberà.

Comentarios
Multimedia Diari