Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Consell Comarcal del Baix Camp retira 78 vehicles abandonats durant el 2015

66 s'han localitzat a Cambrils

Ariadna Escoda

Whatsapp
La grua ha retirat una vuitantena de vehicles abandonats a la comarca durant tot l´any passat. Foto: Consell Comarcal

La grua ha retirat una vuitantena de vehicles abandonats a la comarca durant tot l´any passat. Foto: Consell Comarcal

El Consell Comarcal del Baix Camp ha elaborat un balanç dels vehicles abandonats que es van recollir durant el 2015 a la comarca. En total, es van expedientar fins a 78 casos diferents al conjunt de la comarca. D’aquests, 66 corresponien a Cambrils, 5 a Montbrió del Camp, 1 a Riudecanyes, 1 a Riudecols, 4 la Selva del Camp i 1 a Maspujols. La resta, es van retirar a petició del propietari. Així, el Consell Comarcal del Baix Camp va retirar i desballestar el vehicle, 3 a Cambrils i 1 a Montbrió del Camp.

Es tracta d’un servei totalment gratuït de cara al propietari del vehicle, qui ha d’assegurar-se només que el seu cotxe està al dia de l’impost de vehicles. A més, el vehicle cedit no pot tenir cap afectació, com podria ser per exemple, que estigués embargat per alguna causa econòmica.

El Consell ofereix aquest servei als municipis que hagin efectuat delegació d’aquest servei a l’ens supramunicipal, mitjançant la formalització del corresponent conveni de col·laboració.

Temas

  • COMARQUES

Comentarios

Lea También