El Cor del Liceu col·labora en la restauració de la Catedral de Tarragona

L'actuació, l'entrada de la qual val 25 euros, s'emmarca en el projecte social Tots som Liceu, que acosta l'òpera al gran públic de tot Catalunya

19 mayo 2017 21:49 | Actualizado a 22 mayo 2017 13:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

El Cor del Gran Teatre del Liceu de Barcelona col·labora en la restauració de la Catedral de Tarragona mitjançant un concert benèfic que s'oferirà aquest dijous, segons ha informat l'Arquebisbat de Tarragona.

El Cor oferirà un concert aquest dijous a les vuit del vespre i la recaptació es destinarà a restaurar la capella de Santa Tecla del temple primat tarragoní.

L'actuació, l'entrada de la qual val 25 euros, s'emmarca en el projecte social Tots som Liceu, que acosta l'òpera al gran públic de tot Catalunya.

Sota la direcció de Conchita García, el Cor oferirà un programa format per peces de Bach, Mendelssohn, Casals, Rossini, Verdi i Mozart.

La música de Pau Casals també tindrà una presència especial amb temes com O vos omnes, Nigra sum o La estrella (El Pessebre).

El vessant més operístic de la vetllada inclou títols com La flauta màgica, Cavalleria rusticana i Nabucco, títol amb el qual el Liceu obrirà la temporada 2015-201.

El director del departament musical del Liceu, Antoni Pallès, ha assenyalat que el programa està especialment dissenyat per a l'escenari singular que és la Catedral.

De la seva banda, el mossèn Josep Maria Serra, responsable de la restauració de la capella de Santa Tecla, ha agraït la col·laboració del Cor i de les entitats que col·laboren amb el projecte.

Al llarg de la temporada passada, el Cor i l'Orquestra van difondre amb èxit el seu repertori a ciutats com Sant Cugat (Vallès Occidental) i l'Espluga de Francolí (Conca de Barberà) i els barris barcelonins del Poblenou i Ciutat Vella. 

 

 

Comentarios
Multimedia Diari