Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

"El Covid-19 ha arribat implacable i sense avisar. Ens ha posat a tots a prova i ens ha obligat a reestructurar cada peça de l'engranatge"

Diari de Tarragona

Whatsapp
Uniauto:

Uniauto: "El Covid-19 ha arribat sense avisar i ens ha posat a prova"

És adaptar-se o morir.

Així que a Uniauto ens hem posat mans a l'obra i hem reobert les nostres instal·lacions adequant-les totalment a les noves mesures higièniques i sanitàries dictades pel Govern.

Ara, el nostre equip de Reus, Tarragona i Valls, format per a l'ocasió, rebrà als clients amb el nou uniforme Covid-19: Mascareta, Guants i Visera, les taules estaran equipades amb mampares, els vehicles es desinfectaran constantment i la distància de seguretat serà respectada en tot moment, gràcies als elements físics repartits per cada racó del concessionari, i malgrat que això pot ralentitzar una mica la visita, prioritzem la salut tant dels nostres clients com dels nostres empleats.

Tot i que la incertesa és en aquests moments omnipresent, qui compri un cotxe ara, estarà de sort perquè els preus baixaran, i a Uniauto estem preparant ofertes molt interessants en Vehicles nous, KM0 i Vehicles d'Ocasió.

A més a més hem reforçat el servei online i em posat en marxa una nova opció, dirigida a aquells que prefereixin no moure's de casa i vulguin provar algun dels nostres vehicles o necessitin assessorament. Un dels nostres comercials es desplaçarà fins al domicili de l'interessat sense cap compromís i complint en tot moment les mesures de seguretat.

Cuideu-vos molt, i fins aviat!

Comentarios

Lea También