El Dixie arrenca aquest dijous a la tarda al Metropol

El tret de sortida té lloc al Teatre el Magatzem amb l’exposició ‘25è aniversari del Festival’

25 abril 2019 06:19 | Actualizado a 25 abril 2019 06:38
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Festival Internacional Dixieland de Tarragona arrenca aquesta tarda la seva XXV edició i ho farà amb l’exposició  25è aniversari del Festival Dixieland de Tarragona que recull els cartells i programes al Teatre el Magatzem (18.30 hores) I a continuació, a la Rambla Nova, davant del Teatre Metropol, Tgn Swing i Doc Scanlon’s Cool Cats Quartet donaran la benvinguda al Festival amb música i ball. 

Tanmateix, els Doc Scanlon’s Cool Cats Quartet també seran els encarregats d’obrir la llista de concerts Dixie Club. Ho faran avui mateix al bar del Metropol. Es tracta d’una formació integrada per un novaiorquès, un rus i dos catalans que interpreten hot jazz, swing, New Orleans i jump blues, és una de les formacions que interpreta millor el jazz clàssic i reunirà alguns dels millors músics de l’escena swing de Catalunya. Mentre, al vestíbul del teatre, el Club Diògenes Tarragona proposarà gaudir de la música dixie dins d’una experiència lúdica i narrativa com són els jocs de rol. 

Fins al 30 d’abril s’han programat  activitats prenent el gènere que dóna nom al festival com a eix vertebrador, aprofundint en la seva trajectòria i recordant la seva història. Lucien Barbarin & New Orleans Jazz Tradition seran uns altres dels caps de cartell d’aquest Festival. 

D’altra banda, enguany, per celebrar aquest 25è aniversari de festival es proposa #HistòriesdelDixie, que convida a compartir records a través de les xarxes socials. Més informació i tota la programació al web http:\\dixieland.tarragona.cat

Comentarios
Multimedia Diari