Más de Tarragona

Tarragona Montblanc

El Festival Essències atrau 3.000 assistents

L’organització destaca l’augment «significatiu»
de públic que «consolida» el format del certamen

REDACCIÓ

Whatsapp
Gerard Quintana ha estat un dels artistes que ha actuat en la quarta edició del Festival Essències de Montblanc. FOTO: BOCABELLAPRO

Gerard Quintana ha estat un dels artistes que ha actuat en la quarta edició del Festival Essències de Montblanc. FOTO: BOCABELLAPRO

El Festival Essències de Montblanc va tancar el passat dissabte la quarta edició amb 3.000 assistents entre les dues nits de certamen musical. Els organitzadors han destacat l’augment «significatiu» del públic i han afirmat que el projecte es «consolida i afronta amb garanties» la pròxima edició. A més, han subratllat que el 85% de la venda anticipada han estat abonaments i que ha augmentat el públic no local. «El públic de la vila és molt fidel a la cita, però s’ha de celebrar que l’Essències a poc a poc es vagi confirmant com un esdeveniment cultural que atreu el públic potencial de la contrada», han explicat des de l’organització.

L’actual format de l’esdeveniment, que proposa un cap de setmana a Montblanc maridant bona música, gastronomia amb producte local, un encisador emplaçament a peu de la muralla i preus assequibles, ha funcionat. El públic, que comprenia totes les franjes d’edat, va omplir ràpidament el recinte per gaudir de l’experiència que proposa Essències en les seves dues intenses vetllades. Divendres, descobrint la simpatia i màgia de The Sey Sisters, ovacionant el virtuosisme de Carles Benavent i l’art de Tomasito, i els entesos del jazz van gaudir de valent amb les actuacions de Gorka Benítez i Perico Sambeat.

Dissabte l’assistència va ser més gradual, però la magnètica actuació de Namina va ser l’aperitiu perfecte per donar lloc a l’espectacle Intocables de Gerard Quintana, qui – ja amb l’espai ple a vessar- va oferir un directe tant potent com reivindicatiu. El llistó va quedar tan amunt que només dos noms de la talla de Quimi Portet i Xarim Aresté i els seus respectius directes podien afrontar el repte de rellevar-lo i sortir-ne per la porta gran. Un immillorable tancament de l’Essències 2019.

L’equip organitzatiu del projecte, satisfet per la feina, ja està pensant en la 5a edició i les millores a implementar. Encara és d’hora per desvelar res, però potser suposarà alguns canvis significatius, tot i mantenir el seu format i essència.

«El suport de l’Ajuntament de Montblanc i les institucions locals resulta fonamental, i sens dubte són els millors companys de viatge per imaginar una nova i millor edició del Festival Essències», han afirmat des de l’organització.

Temas

Comentarios

Lea También