El Festival Ja Veus de Tarragona creix en propostes amb la veu com a eix principal

Artistes locals com Espaldamaceta presentaran els seus darrers treballs davant del públic de Tarragona, del 10 de març al 12 d’abril, en un certamen que s’expandeix cap a la poesia o el documental 

14 febrero 2019 12:19 | Actualizado a 14 febrero 2019 12:27
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La veu és un dels millors vehicles per a canalitzar les emocions i pot vestir-se de molts colors diferents. Aquest és el camp de treball del festival Ja Veus que arriba a la tercera edició i es durà a terme del 10 de març al 12 d’abril, amb un menú degustació de propostes que ens proposen viatjar a través dels sentiments i històries que neixen a les cordes vocals. 

Entre les principals propostes en el camp musical destaquen les presentacions musicals del nou álbum de la formació tarragonina Espaldamaceta, que presenta Millor que mai, un disc amb el qual exploren noves sonoritats.

El cicle de concerts també serà l’ocasió de descobrir el nou treball de Pau Vallve, que torna de nou a terres tarragonines per a descobrir-nos les noves cançons que s’amaguen a Life vest under you seat. La minuta musical del festival es completa amb l’actuació de Paula Valls, que també aprofitarà la seva actuació de Tarragona per a presentar I Am, el seu primer treball.

Les actuacions de Susannes i Clementina i The Sey Sisters copleten una programació que, aquesta vegada, també inclou l’espectacle poètic de Josep Pedrals, que oferirà a Tarragona un recital musicat que parteix de les composicions del seu darrer llibre, Els límits del Quim Porta. 

Les novetats arriben amb la projecció del documental Namrud a la Biblioteca Pública de Tarragona –que també acollirà el taller de música per a nadons ‘Mínimus’– i l’espectacle infantil de contacontes La Mariona i el Monstre, que es durà a terme a Escola Conservatori de Música de Tarragona. 

Comentarios
Multimedia Diari