El Festival Sonaprop va a Banyeres amb nous estils

L'organitza l'Ateneu de Llorenç

19 mayo 2017 23:36 | Actualizado a 22 mayo 2017 11:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Sonaprop, el cicle de concerts que organitza l’ateneu de Llorenç, El Centre, es celebera aquesta edició a la finca d’Heretat Sabartès, a Banyeres, en un antic celler adaptat per a esdeveniments culturals. El canvi d’escenari és per motius tècnics.

Sonaprop, que compleix vuit edicions comença diumenge 22 de febrer. Seran quatre concerts que es faran en diumenge (19.00). Enguany introdueix nous estils musicals i grups que han tingut el reconeixement els últims anys.

El Ffestival s’obre amb el concert de Joan Chamorro quartet & Andrea Motis & Rita Payes, que fan jazz vocal i que recullen el bagatge de la Sant Andreu Jazz Band.

El segon concert a Heretat Sabartès és amb una de les veus de moda del panorama musical català, com és Judit Neddermann. En format quartet, presentarà diumenge 1 de març els temes del seu disc Tot el que he vist.

El tercer concert de Sonaprop és diumenge 22 de març i presenta el projecte de Guillamino i els seus Control Z’s. La jornada és una mostra de soul i funk i de la passió que ha mostrat per la música negra. El grup presentarà al celler de Banyeres el seu treball Un altre jo.

 

Joan Colomo

Sonaprop tancarà edició el proper diumenge 29 de març amb el concert de Joan Colomo que presentarà el seu últim treball La fília i la fòbia, en el que el músic del Montseny desgrana les seves passions i on fa una crítica a la societat actual mentre s’adona del valor de les amistats o de l’amor.

El cicle de música del Sonaprop, organitzat des del teixit associatiu deLlorenç del Penedès, pretén acostar alguns dels millors artistes del País al Penedès. Totes les entrades del Sonaprop 2015 es podran comprar anticipadament a partir del 9 de febrer a través d’internet (www.sonaprop.ppcc.cat).

Comentarios
Multimedia Diari