Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Festival de Cinema REC ja té el nou cartell que lluirà en l'edició d'enguany

Se celebrarà entre els dies 30 de novembre i 6 de desembre

Redacció

Whatsapp
El cartell és obra de la dissenyadora Marta Escobar. Foto: DT

El cartell és obra de la dissenyadora Marta Escobar. Foto: DT

El XVI REC Festival Internacional de Cinema de Tarragona estrena imatge després de la resolució d’un concurs en què els dissenyadors tarragonins han demostrat amb escreix el seu talent, complicant la decisió final del jurat.

Després d’encetar el concurs d’imatge el 2015 amb motiu del seu 15è aniversari, l’equip del REC va decidir fer una segona edició per a aquest 2016. I els resultats són un èxit amb més del doble de participants respecte a l’any anterior. Després que el públic votés les seves propostes, les tres dissenyadores finalistes, les tarragonines Marta Daniel, Violeta Bofarull i Marta Escobar, van realitzar la proposta final a canvi d’una compensació econòmica.

D’entre les tres, la guanyadora ha resultat finalment la realitzada per Marta Escobar, creadora entre d’altres de la imatge del Carnaval de Tarragona 2011 o del disseny gràfic per al grup de música tarragoní Sifóra Kemfai Elföll. La guanyadora serà l’encarregada de dissenyar totes les aplicacions de la nova imatge del Festival.

El cartell del 2016 apel·la a l’imaginari de l’espai, que ha estat present en diversos moments dels 16 anys de vida del REC. Segons explica la mateixa Marta Escobar, la imatge de l’astronauta simbolitza l’atreviment dels nous directors per explorar nous camins, l’empenta per descobrir i el salt al buit que implica iniciar-se en el món del cinema. A més, el descobriment d’un planeta petit fa referència a la importància d’allò local: descobrir nous mons en les coses aparentment petites.

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También