Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Govern adjudica per 10,02 milions la construcció del Palau d'Esports de Tarragona

Top Proyectos y Contratas s'encarregarà de l'arquitectura

Agències

Whatsapp
Vista virtual del Palau d´Esports. Foto: Tarragona 2017

Vista virtual del Palau d´Esports. Foto: Tarragona 2017

El Govern ha adjudicat per 10.028.658,9 milions d'euros la construcció del Palau d'Esports de Tarragona, futura seu dels Jocs Mediterranis de Tarragona 2017, i finalitza d'aquesta manera el procés de licitació iniciat el 28 d'abril per tràmit d'urgència.

En un comunicat aquest dijous, la Conselleria de Vicepresidència, Economia i Hisenda ha destacat que, tot i que el projecte global tenia un import màxim de licitació de 12,1 milions d'euros, finalment s'ha pogut adjudicar per 10,02, sense comptabilitzar l'IVA.

Top Proyectos y Contratas s'encarregarà de l'arquitectura: farà el tancament de les façanes, els acabats de la coberta i la compartimentació d'interiors del recinte en un termini de vuit mesos i amb un pressupost de 4,2 milions d'euros.

La UTE formada per Acsa Obras e Infraestructuras, Aquambiente, Carbonell Figueras i VOPI-4, s'encarregarà de les instal·lacions elèctriques, de clima i hidràuliques al pavelló en un termini de vuit mesos i per 2,2 milions d'euros.

El Govern ha anunciat que dilluns passat es van iniciar les obres del projecte d'obra civil del pavelló, per al qual la UTE formada per Guinovart Obras y Servicios Hispania i Obrascón Huarte Lain va rebre l'adjudicació el 31 de maig per 3,6 milions amb un termini de sis mesos per donar forma a l'estructura i coberta de l'edifici.

En un comunicat, el coordinador general dels Jocs Mediterranis, Javier Villamayor, ha mostrat la seva satisfacció pel començament de les obres i les adjudicacions, i ha agraït al Govern l'"esforç, dedicació i compromís" amb l'esdeveniment.

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También