Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Más de Tarragona

El Govern diu que treballa "amb diàleg" per pal·liar les deslocalitzacions a Tarragona

El conseller d'Empresa, Jordi Baiget, ha assegurat aquest dimecres que el Govern "està treballant amb diàleg" amb les empreses, els representants dels treballadors i els Ajuntaments

EFE

Whatsapp
El conseller d'Empresa, Jordi Baiget. Foto: EFE

El conseller d'Empresa, Jordi Baiget. Foto: EFE

El conseller d'Empresa, Jordi Baiget, ha assegurat aquest dimecres que el Govern "està treballant amb diàleg" amb les empreses, els representants dels treballadors i els Ajuntaments per pal·liar l'efecte de les deslocalitzacions d'empreses químiques a la província de Tarraagona.

"Busquem iniciatives que puguin mantenir l'ocupació i noves instal·lacions que puguin no només mantenir-la sinó millorar-la", ha respost després que el diputat de C's Matías Alonso li preguntés pel tancament de Covestro.

Alonso ha demanat saber quines mesures està prenent l'executiu català davant del tancament d'empreses del sector com la mateixa Covestro o Ercros a Flix (Tarragona), a la qual cosa Baiget ha replicat: "El Govern no mira passivament les decisions empresarials que poden provocar que treballadors qualificats puguin quedar a l'atur".

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También