Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Govern espanyol pregunta a 4 ajuntaments de Tarragona si van treballar el 12-O i per què

Se'ls ha demanat que confirmin que van obrir, què van fer aquest dia i si hi va haver treballadors públics aquest dia

Europa Press

Whatsapp
Dos veïns observen un cartells de la CUP a La Vilella Alta, un dels ajuntaments que el 12-0 va anunciat que treballaria. FOTO: ALBA MARINÉ

Dos veïns observen un cartells de la CUP a La Vilella Alta, un dels ajuntaments que el 12-0 va anunciat que treballaria. FOTO: ALBA MARINÉ

Els subdelegats del Govern espanyol a Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona s'han dirigit als alcaldes de 58 ajuntaments catalans que els consta que van obrir el 12 d'octubre malgrat ser la festa de la Hispanitat.

Se'ls ha preguntat que confirmin que van obrir, què van fer aquest dia i si hi va haver treballadors públics aquest dia, i també se'ls demana adjuntar còpia de l'acord del Ple municipal per obrir aquest festiu, han informat a Europa Press fonts coneixedores.

Els alcaldes que han rebut aquesta petició són de 28 ajuntaments de Lleida, 14 de Barcelona, 12 de Girona i 4 de la província de Tarragona, i el cas més destacat és el de Badalona (Barcelona), on el regidor Josep Téllez va trencar en públic el 12-O l'ordre judicial sobre que no obrís després d'un recurs interposat per la Delegació del Govern espanyol a Catalunya.

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También