El Govern licita noves obres dels Jocs del Mediterrani per 3,3 milions euros

El departament de Vicepresidència i Economia de la Generalitat de Catalunya ha explicat en un comunicat que es tracta de l'últim projecte dels tres en els quals s'estructura l'obra i que té un termini d'execució de vuit mesos

19 mayo 2017 19:16 | Actualizado a 21 mayo 2017 17:22
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

L'empresa pública de la Generalitat Infraestructures.cat, l'antiga Gisa, ha aprovat avui la licitació de les obres de les instal·lacions del Palau d'Esports Camp Clar de Tarragona, que serà la seu dels Jocs del Mediterrani del 2017, per valor de 3,3 milions d'euros.

El departament de Vicepresidència i Economia de la Generalitat de Catalunya ha explicat en un comunicat que es tracta de l'últim projecte dels tres en els quals s'estructura l'obra i que té un termini d'execució de vuit mesos.

Les empreses interessades en el concurs tindran de temps fins al sis de juny per presentar les seves ofertes i l'adjudicació del projecte està prevista per a aquest mateix mes.

El mes d'abril passat, Infraestructures.cat va donar el vistiplau a l'inici de les licitacions de les obres de construcció del Palau d'Esports amb un màxim de licitació de 14,7 milions d'euros.

El Palau d'Esports de Tarragona 2017, que acollirà les competicions de bàsquet i voleibol, serà un dels equipaments estrella dels Jocs del Mediterrani i tindrà capacitat per a 5.000 persones.

Comentarios
Multimedia Diari