El Govern licita per 5,8 milions les obres d'arquitectura del Palau d'Esports de Tarragona

L'obra s'estructura en tres projectes: obra civil, arquitectura i instal·lacions, i aquest dijous ha estat l'últim dia per presentar ofertes per al primer projecte

19 mayo 2017 19:22 | Actualizado a 21 mayo 2017 17:18
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Infraestructures.cat ha tret a licitació les obres d'arquitectura del Palau d'Esports Camp Clar de Tarragona, on se celebraran els Jocs del Mediterrània el juliol de 2017, ha informat aquest divendres la Generalitat en un comunicat.

És la segona fase de les tres en les quals s'estructura el projecte final d'obra i té un preu de sortida de 5,8 milions d'euros i un termini d'execució previst de vuit mesos.

Aquesta segona fase inclou el tancament de les façanes, els acabats de la coberta i la compartimentació dels interiors, entre d'altres tasques, i les empreses interessades a executar l'obra tenen fins al 26 de maig per presentar les seves ofertes, amb la previsió que l'adjudicació sigui al juny.

El passat 28 d'abril, Infraestructures.cat va donar llum verda al començament de les actuacions per licitar la construcció del Palau d'Esports per tràmit d'urgència, amb un import màxim de licitació de 14,7 milions d'euros.

L'obra s'estructura en tres projectes: obra civil, arquitectura i instal·lacions, i aquest dijous ha estat l'últim dia per presentar ofertes per al primer projecte, que inclou els fonaments, l'estructura i la coberta del futur pavelló.

En total s'han presentat 16 ofertes i l'adjudicació de les obres es farà el 31 de maig, per un import de sortida de 5,4 milions d'euros i un termini d'execució de sis mesos des de la firma de començament d'obra.

Comentarios
Multimedia Diari