Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Govern referma el seu compromís amb els Jocs del Mediterrani amb una nova aportació de 3 milions d'euros

Aquesta nova aportació estatal es canalitzarà a través d´un conveni amb l'Ajuntament

Redacció

Whatsapp
Imagen del pasado 22 de octubre, día en el que Ayuntamiento y Estado firmaron el acuerdo. Foto: Lluís Milián

Imagen del pasado 22 de octubre, día en el que Ayuntamiento y Estado firmaron el acuerdo. Foto: Lluís Milián

El Govern realitzarà una aportació de 3 milions d’euros pels Jocs del Mediterrani de 2017. L’anunci l’ha fet aquest divendres la vicepresidenta del Govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, en la roda de premsa posterior al Consell de Ministres.

Jordi Roca, candidat a les Generals a la província de Tarragona, ha qualificat l’acord com “una nova mostra del compromís ferm que el Govern del Partit Popular té amb la celebració de l’esdeveniment esportiu”.

Aquesta nova partida és la tercera aportació que es duu a terme des del Govern per fer realitat l’esdeveniment. Així, es va concretar un seguit de desgravacions fiscals per a les empreses patrocinadores dels Jocs del Mediterrani. Aquestes desgravacions, que es van aconseguir un any abans que als Jocs d’Almería, es van fer realitat mitjançant una esmena als Pressupostos Generals de l’Estat de l’aleshores Diputat a Corts, Alejandro Fernández.

Cal recordar també el compromís anunciat per Miguel Cardenal, president del Consejo Superior de Deportes (CSD), de fer una aportació de 3,4 milions d’euros, inclosos en els Pressupostos Generals de l’Estat de 2016, en un conveni signat amb l’Ajuntament de Tarragona.

El candidat del Partit Popular a les Eleccions Generals per la província de Tarragona, Jordi Roca, farà una valoració d’aquest anunci aquest divendres a la tarda durant la visita que el Ministre de l’Interior, Jorge Fernández Díaz, farà a Torredembarra.

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También