Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Minipop amplia la seva oferta de literatura i poesia a Tarragona

Inclourà un recital, tallers de poesia en moviment i contes il·lustrats i la presentació d’un llibre  

Diari de Tarragona

Whatsapp
El Minipop de Tarragona oferirà nous tallers de poesia per a grans i petits. FOTO: Cedida

El Minipop de Tarragona oferirà nous tallers de poesia per a grans i petits. FOTO: Cedida

El Minipop també té lletra. La literatura i la poesia han guanyat espai en la programació de la novena edició del festival de Tarragona, que inclourà un recital poètic de Meritxell Cucurella-Jorba i Amat Baró, un taller de poesia en moviment de Muntsa Plana i un altre de contes il·lustrats de l’editorial Nanit, la lectura musical de poemes de la banda El Pèsol Ferèstec i la presentació d’un llibre de poesia visual de l’il·lustrador Manuel Moranta.

La programació poètica començarà divendres, 31 de maig, a les 17.30 hores amb el recital de poesia i cançons per a éssers sense edat a càrrec dels poetes Amat Baró i Meritxell Cucurella-Jorba. Totes les cançons són poesia? Qualsevol poema es pot convertir en una cançó? La poesia no interessa a ningú i les cançons sí? Pares i fills poden anar junts a un recital de poesia? 

Per la seva banda, el amics de l’editorial Nanit seran al Minipop el divendres i el dissabte, de 17.30 a 21 hores amb el taller Contes de cançons, que convidarà als nens i nenes a convertir-se en il·lustradors del seu propi llibre, crear un pop-up i emportar-se a casa el seu conte il·lustrat. A Nanit, de les cançons en fan contes i dels contes, històries per compartir en família. La jove editorial neix per explicar històries plenes de música i que llegir-les sigui tota una experiència. Les seves dues primeres cançons contades són Bon dia d’Els Pets i Compta amb mi de Txarango. 

L’altre taller literari serà el de l’artista i artterapeuta Muntsa Plana, que s’oferirà dissabte 1 de juny de 18 a 21 hores. L’activitat es diu Taller de poesia en moviment. Escriure, Re-escriure, Re-escriure’ns, té una durada de mitja hora i  està pensada per nens i nenes d’entre 11 i 14 anys. La seva proposta parteix del cos, del moviment intern i extern perquè a través de la pròpia dansa única i personal neixi, més tard, la lletra escrita sobre paper. 

El mateix dissabte 1 de juny a les 18 hores l’il·lustrador Manuel Moranta presentarà el seu llibre recent publicat de poesia visual Te amordido un perro a l’Espai Kusama del festival. Finalment, el diumenge 2 de juny, a les 12.30 hores, El Pèsol Feréstec farà un concert a ritme de poemes contemporanis per acompanyar el vermut del Minipop. La banda barcelonina, liderada per Vàlius Gerard Segura i Carlota Serrahima, és una proposta fresca i original que barreja pop i poesia. 

Temas

Comentarios

Lea También