El Morell calenta motors per un Carnaval amb molta gresca

Fins a 10 comparses participaran d’una rua que cada any aplega més participants al municipi

08 febrero 2018 17:29 | Actualizado a 12 febrero 2018 14:29
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Arriba el cap de setmana més esbojarrat de l’any, el cap de setmana de Carnaval. I és que des d'avui Dijous Gras fins al Dimecres de Cendra, diuen que tot s’hi val.

Del 9 a l’11 de febrer, El Morell es disfressarà de festa, doncs aquest municipi ha preparat un programa carregat d’activitats animades, participatives però alhora tradicionals.

La gresca i la disbauxa caracteritzen aquests dies en què les disfresses i la cultura popular seran les protagonistes al Morell.

Com sempre, el divendres a la tarda participaran quasi 500 petits i petites a la rueta de la Llar d’infants municipal i de l’escola Ventura Gassol que començarà a les 15:30h, i que finalitzarà amb un berenar al Pavelló Municipal.

A continuació, es donarà el tret de sortida a la Petita Gran Festa de Carnaval, amb taller de pintacares i animació infantil inclosa.

L’espectacle de l’animació, “De Viatge”, anirà a càrrec de la Companyia Alea Teatre i paral·lelament, ens acompanyaran les Cuquiferes.

El dissabte serà el dia clau del cap de setmana. Amb la gran rua que passejarà pels carrers del Morell, tot començant a la Rambla Joan Maragall, iniciarem una tarda de Carnaval que si volem, podrem acabar molt tard.

Tot seguit de la gran rua, se celebrarà el tradicional sopar i la revetlla més carnavalesca amb Disco Mòbil, també al Pavelló Municipal.

Aquell mateix dia, el Rei Carnestoltes, màxim protagonista de la festa, farà el seu darrer discurs i entregarà el premi a la millor carrossa de la rua. Fins llavors no sabrem quina comparsa haurà estat la guanyadora de l’escombra d’or 2018.

Per acabar, el diumenge, si encara us queden ganes de gresca, se celebrarà la festa del confeti. A partir de les 17h a la Plaça de la Font, el “Grup Xiruca” amenitzarà la festa i en finalitzar, es procedirà a la crema del Rei Carnestoltes. Fins llavors, no ens quedarà més remei que comptar els dies fins el Carnaval de l’any vinent! En definitiva, un Carnaval per a tots els públics on la tradició i la diversió seran sinònim al Morell.

Comentarios
Multimedia Diari