El Morell comença a implementar un cos de vigilants municipals

En les pròximes setmanes es cobriran les sis places de la resta del cos i s’iniciarà la seva tasca

31 enero 2019 18:23 | Actualizado a 05 febrero 2019 13:55
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Després d’una feina intensa que s’ha desenvolupat durant els darrers quatre anys, l’Ajuntament del Morell ha iniciat la implementació del nou cos de vigilants municipals. Així, a finals d’aquest mes de gener ha pres possessió del càrrec el cap d’aquest nou servei, Manel Catalán, que serà l’encarregat de coordinar juntament amb la regidoria de governació, l’estructura del cos i tots els agents que en formin part.

Un cop fet aquest primer pas, ara la feina per continuar amb la posada en marxa del servei se centra en la recerca de les sis persones que ocuparan la resta de places de vigilants, així com en la redacció i constitució del reglament de règim intern del cos i tota la normativa que haurà de regir el seu funcionament: ordenança de guals, normativa de trànsit, convenis amb altres institucions...

El regidor de Governació i Protecció Civil del consistori, Eloi Calbet, destaca el fet que el nou servei “farà que tot el municipi estigui cobert, en qualsevol aspecte, les 24 hores del dia i els 365 dies a l’any”. I és que els vigilants treballaran principalment en l’àmbit de la seguretat, però també en moltes altres qüestions d’atenció a la ciutadania que, en definitiva, “milloraran la qualitat de vida dels nostres veïns”, conclou Calbet.

D’aquesta manera, es respondrà a les necessitats reals del municipi, implementant un servei demandat històricament pels morellencs, que en cap cas ha d’estar basat en la sanció, sinó en una clara aposta per la mediació a peu de carrer.

El cos de vigilants s’instal·larà a l’edifici de l’Ajuntament vell, les obres d’adequació del qual estan a punt de finalitzar. Quan tot plegat estigui enllestit es realitzarà un acte d’inauguració obert a la ciutadania per donar a conèixer les actuacions que s’hi han realitzat així com els serveis que s’hi ubicaran definitivament.

Comentarios
Multimedia Diari