El Morell treballa en una línia de subvencions per pal·liar la crisi de la Covid-19

El consistori aprovarà una sèrie de mesures econòmiques en el pròxim ple extraordinari

29 abril 2020 15:16 | Actualizado a 29 abril 2020 15:20
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La crisi sanitària que vivim des de mitjans de març ha capgirat totalment la nostra economia, deixant molts professionals en una situació delicada econòmicament parlant. És per aquest motiu que l’Ajuntament del Morell està treballant per treure una línia de subvencions adreçada a comerços, autònoms i petites i mitjanes empreses del municipi, per tal que puguin fer front als efectes de la pandèmia.

Està previst que la iniciativa s’inclogui en el pròxim ple extraordinari del consistori, amb una partida, per ara, de més de 20.000 euros. “Si no fos suficient, miraríem d’incrementar-la, i és que l’objectiu és donar un cop de mà a un dels sectors més afectats per l’emergència sanitària”, indica l’alcalde i també regidor d’Hisenda, Eloi Calbet.

Unes ajudes que se sumaran a altres accions coordinades amb l’Associació de Comerciants i Professionals del Morell, com la que s’ha engegat des de la regidoria de Promoció Econòmica per tal que els establiments morellencs es puguin adherir a una aplicació de comerç online per, en la mesura del possible, continuar amb la seva activitat.

Així mateix, des del consistori morellenc també s’ha ajornat el cobrament d’impostos i taxes municipals mentre duri l’estat d’alarma.

Comentarios
Multimedia Diari