Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Museu Casteller de Catalunya a Valls organitza les primeres activitats

La primera activitat serà el pròxim dissabte, 6 d’abril, a la plaça de Pilar Prim

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge d'arxiu de les obres de l'espai. FOTO: ACN

Imatge d'arxiu de les obres de l'espai. FOTO: ACN

El Museu Casteller de Catalunya a Valls, en el marc de les accions de preobertura de l’espai, prepara uns caps de setmana plens d’activitats per gaudir en família i conèixer millor el món casteller, durant els mesos d’abril i maig.

Les activitats es realitzaran al Barri Antic de Valls i arrencaran el primer cap de setmana d’abril. També s’ha organitzat un especial Sant Jordi, per tal de gaudir de la diada en família.

Les activitats seran gratuïtes i no necessitaran prèvia inscripció, es realitzaran els dissabtes a la plaça de Pilar Prim  i els diumenges a la plaça de l’Oli, sempre dins el Barri Antic de Valls.

Per Sant Jordi es desplegaran a la plaça de l’Oli. Quatre són les activitats interactives de tipus familiar que es realitzaran a Valls, al Barri Antic, els propers caps de setmana dels mesos d’abril i maig. Així, Titelles i contes castellers presentarà una sèrie d’accions que permetrà percebre els castells des de la mirada d’un infant.

La primera activitat serà el pròxim dissabte, 6 d’abril, a la plaça de Pilar Prim.

Temas

  • Valls
  • Museu Casteller de Catalunya

Comentarios