El Museu de Valls podrà ampliar-se gràcies a una concessió de la Generalitat

L'acord preveu la concessió a l'Ajuntament de prop de 1.550 metres quadrats repartits en tres de les quatre plantes de l'edifici

30 noviembre 2018 17:36 | Actualizado a 01 diciembre 2018 12:41
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Generalitat ha formalitzat avui la concessió a l'Ajuntament de Valls de la major part de l'edifici de la Casa de Cultura, un acord que permetrà ampliar les actuals instal·lacions del museu local.

El vicepresident del Govern i conseller d'Economia i Hisenda, Pere Aragonès, i l'alcalde de Valls, Albert Batet, han signat avui l'acord de concessió per un període de 30 anys i un cànon de 28.300 euros a l'any que assumirà el consistori.

L'acord preveu la concessió a l'Ajuntament de prop de 1.550 metres quadrats repartits en tres de les quatre plantes de l'edifici, cosa que permetrà ampliar el Museu de Valls.

La part no cedida és de 630 metres quadrats, que corresponen a l'Arxiu Històric Comarcal i el vestíbul de l'entrada, que compartiran museu i arxiu.

El Museu de Valls conté una important col·lecció formada per més de 3.000 de peces, entre les que destaca una col·lecció d'art català dels últims 120 anys, amb fons com els del fotògraf Francesc Català-Roca i la col·lecció de Daniel Giralt-Miracle.

Comentarios
Multimedia Diari