El Nadal arriba al centre de diàlisi Fresenius Medical Care

Les treballadores d¡aquest espai situat al Cap Llevat, han volgut redecorar les dependències per fer més agradable la visita de pacients

11 diciembre 2018 11:27 | Actualizado a 11 diciembre 2018 11:39
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El centre de diàlisi Fresenius Medical Care, situat a l'interior del Cap Llevant de Tarragona, ha decidit que aquest Nadal s'ha de transmetre alegria i ambient festiu en aquestes dependències sanitàries.

Per aquesta raó, les treballadores del centre han apostat per decorar de forma original cada un dels racons d'aquest espai de diàlisi per millorar la salut laboral i arrancar un somriure entre pacients i familiars que visiten a diari aquestes instal·lacions.

L'esforç de la plantilla no només es veu en la seva professionalitat amb els pacients, sinó que també han volgut esmerçar-se per decorar degudament el centre de diàlisi tarragoní. Algunes de les treballadores fins i tot han ajudat en dies de festa perquè tot estigui apunt.

Ara, el centre de diàlisi té un aspecte nadalenc i el somriure dels pacients és la millor resposta als esforços dels seus treballadors.

Comentarios
Multimedia Diari