Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Nadal arriba al centre de diàlisi Fresenius Medical Care

Les treballadores d¡aquest espai situat al Cap Llevat, han volgut redecorar les dependències per fer més agradable la visita de pacients

Diari de Tarragona

Whatsapp

El centre de diàlisi Fresenius Medical Care, situat a l'interior del Cap Llevant de Tarragona, ha decidit que aquest Nadal s'ha de transmetre alegria i ambient festiu en aquestes dependències sanitàries.

Per aquesta raó, les treballadores del centre han apostat per decorar de forma original cada un dels racons d'aquest espai de diàlisi per millorar la salut laboral i arrancar un somriure entre pacients i familiars que visiten a diari aquestes instal·lacions.

L'esforç de la plantilla no només es veu en la seva professionalitat amb els pacients, sinó que també han volgut esmerçar-se per decorar degudament el centre de diàlisi tarragoní. Algunes de les treballadores fins i tot han ajudat en dies de festa perquè tot estigui apunt.

Ara, el centre de diàlisi té un aspecte nadalenc i el somriure dels pacients és la millor resposta als esforços dels seus treballadors.

Temas

Comentarios

Lea También