Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El Nano Capità serà el protagonista de la imatge de Santa Tecla 2016

D'entre les 30 propostes que s´han presentat, la de Jordina Estopà i Elena Gavaldà ha estat la seleccionada pel jurat

Redacció

Whatsapp
Cartell de la Santa Tecla 2016

Cartell de la Santa Tecla 2016

La setmana passada es va reunir el jurat del concurs d’imatge gràfica de Santa Tecla i el cartell escollit va ser la imatge obra de les joves tarragonines Elena Gavaldà i Jordina Estopà. El concurs, al qual es van presentar més propostes que mai (30), era de temàtica lliure i s’havia d’inspirar en qualsevol aspecte relacionat amb les Festes de Santa Tecla.

La imatge guanyadora té com a motiu principal el Nano Capità, un element de la festa que no protagonitzava el cartell de Santa Tecla des de 1986. El disseny segueix un estil directe, senzill i minimalista. Per tal d’aconseguir una imatge propera a tots els públics, les seves dissenyadores van voler centrar-se en el vestuari tan característic d’aquest personatge entranyable de la festa tarragonina. «Teníem clar que havíem d’aconseguir crear una icona i ho vam realitzar amb absència de línia de contorn i colors plans», expliquen Gavaldà i Estopà.

Vincle amb la figura

Jordina Estopà ha estudiat Belles Arts i Història de l’Art. En matèria de disseny ha realitzat diversa cartelleria i logotips per a empreses i entitats.

Per la seva banda, Elena Gavaldà és periodista i videògrafa professional. A nivell personal és portadora i té un vincle molt estret amb l’entitat dels Nanos Vells, motiu que va impulsar a triar el Nano Capità com a protagonista de la proposta conjunta.

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También