Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Más de Tarragona

El PDeCAT boicoteja la visita de Méndez de Vigo a Tarragona

Ha lliurat una sol·licitud a l'Ajuntament per conèixer quan s’iniciarà la reforma del Velòdrom de l’Anella Mediterrània

Diari de Tarragona

Whatsapp
El ministre ve aquest dimarts a inaugurar la remodelació de l'estadi del Nàstic per acollir proves dels Jocs del Mediterrani.

El ministre ve aquest dimarts a inaugurar la remodelació de l'estadi del Nàstic per acollir proves dels Jocs del Mediterrani.

Arran del context actual, el grup municipal del PDeCATa l’Ajuntament de Tarragona no assistirà a la visita que el Ministre d’Educació, Cultura i Esports, Íñigo Méndez de Vigo, realitzarà demà dimarts a la ciutat amb motiu de la inauguració de les obres de remodelació de l’estadi de futbol del Club Gimnàstic de Tarragona.

Així ho ha comunitat aquest dilluns el portaveu del PDeCAT, Dídac Nadal, en una de les primeres intervencions al capdavant del partit després de substituir a Albert Abelló, traspassat el passat mes de desembre per un infart.

Estadi del Gimnàstic de Tarragona.

D’altra banda, el PDeCAT ha lliurat aquest dilluns una sol·licitud d’informació a Alcaldia amb l’objectiu de conèixer quan s’iniciarà la reforma del Velòdrom ubicat a l’Anella Mediterrània, quan començaran les obres d’adequació del Camp de Tir al barri de Sant Salvador, quin és el cost econòmic d’ambdues actuacions i d’on es preveu aconseguir el finançament.

“Queden cinc mesos per l’inici dels Jocs Mediterranis i ni tant són s’han licitat cap dels dos projectes”, ha alertat la regidora del PDeCAT, Cristina Guzmán, que consideraria “imperdonable” que “un dels pocs projectes que beneficien als barris de la ciutat fora de l’Anella Mediterrània, com és el cas del Camp de Tir de Sant Salvador, no s’acabi materialitzant”.

Guzmán ha lamentat  “la mala gestió” de l’equip de govern municipal. “El febrer de l’any passat, l’equip de govern assegurava que el projecte de la remodelació del Camp de Tir estaria enllestit i licitat abans de l’estiu del 2017”, ha recordat la regidora del PDeCAT, que també ha assenyalat que el senyor Ballesteros, ara també fa un any, va assegurar que les obres del Velòdrom començarien abans de l’estiu del 2017.

Guzmán ha explicat que el grup municipal preguntarà per l’estat dels dos projectes al plenari municipal d’aquest dijous 25 de gener.

Temas

Comentarios

Lea También