El PDeCAT lliura els més de 1.200 euros recaptats durant la diada de Sant Jordi

El fons s’ha aconseguit gràcies a les aportacions voluntàries de tarragonins i tarragonines que van adquirir una menta solidària a l'AFANOC (Associació de Familiars i Amicas de Nens Oncológics de Catalunya)

07 mayo 2018 12:23 | Actualizado a 07 mayo 2018 12:34
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Partit Demòcrata (PDeCAT) a Tarragona ha lliurat a l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) els més de 1.200 euros recaptats durant la diada de Sant Jordi el passat 23 d’abril amb les mentes solidàries.

“És la suma de totes les aportacions solidàries que van fer centenars de tarragonins i tarragonines a canvi de les mentes solidàries que repartíem a la nostra parada de la Rambla Nova”, ha manifestat el president del Comitè Local del PDeCAT a Tarragona, Albert Puñet.

Per la seva banda, el portaveu del PDeCAT a l’Ajuntament de Tarragona, Dídac Nadal, ha assenyalat que l’objectiu “era col·laborar amb aquesta entitat sense ànim de lucre que des de fa molts anys treballa dia a dia per cercar solucions i trobar respostes que millorin la qualitat de vida dels infants i adolescents amb càncer i les seves famílies”.

L’AFANOC va ser l’entitat escollida pels associats i associades del PDeCAT a Tarragona per tal que fos la beneficiària de la campanya solidària de la diada de Sant Jordi d’aquest any.

El partit, que ja ha col·laborat amb altres entitats sense ànim de lucre de la ciutat, continuarà treballant en campanyes i projectes solidaris per tal de donar suport a les entitats de caràcter social tarragonines que treballen per millorar la qualitat de vida de persones amb problemàtiques diverses.

Comentarios
Multimedia Diari