Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El PDeCAT proposa dedicar la plaça interior del Mercat Central a la memòria d’Albert Abelló

Diari de Tarragona

Whatsapp
Imatge del primer dia d'inauguració del nou Mercat Central. Foto: Lluís Milián/DT

Imatge del primer dia d'inauguració del nou Mercat Central. Foto: Lluís Milián/DT

El Grup Municipal del Partit Demòcrata (PDeCAT) a l’Ajuntament de Tarragona ha sol·licitat aquest matí per escrit a l’alcaldia assignar a la plaça interior del Mercat Central el nom de Joan Albert Abelló Hierro, portaveu del mateix grup municipal desaparegut el passat 20 de desembre de 2017 després de patir un infart.

“És una petició que fem com a grup municipal i en nom de la família de l’Albert Abelló”, ha explicat la regidora del PDeCAT, Cristina Guzmán, que ha assenyalat que l’indret escollit “no podia ser altre que el Mercat Central de Tarragona”. “La seva vida va girar entorn a aquest equipament comercial on la seva besàvia ja tenia una peixateria l’any 1915”, ha recordat Guzmán.

Un cop lliurada a l’àrea d’alcaldia, la petició serà debatuda en el pròxim consell d’administració de l’Empresa de Serveis i Promocions d'Iniciatives Municipals, S.A (ESPIMSA).

Temas

Comentarios

Lea También