Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El POUM de Valls, premiat com el millor pla urbanístic de Catalunya

Li ha estat atorgat el Premi Catalunya d'Urbanisme Manuel Solà Morales de la SCOT de l'Institut d´Estudis Catalans

Montse Plana

Whatsapp
El POUM marca les línies bàsiques de creixement i desenvolupament municipal. Foto: DT

El POUM marca les línies bàsiques de creixement i desenvolupament municipal. Foto: DT

La Societat Catalana d’Ordenació de Territori (SCOT) de l’Institut d’Estudis Catalans ha reconegut el POUM de Valls amb el Premi Catalunya d’Urbanisme Manuel Solà Morales, un guardó que distingeix el millor pla urbanístic realitzat a Catalunya.

Així, els membres de les juntes de la SCOT, de l’Agrupació d’Arquitectes Urbanistes de Catalunya i persones de prestigi en el camp de l’urbanisme i l’ordenació del territori han revalorat la feina feta per Jornet Llop Pastor SLP Arquitectes, el despatx que va redactar el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal de Valls aprovat per unanimitat pel ple de l’Ajuntament de Valls l’any 2014.

Aquest document determina les línies bàsiques de creixement i desenvolupament del municipi de cara als pròxims 20 anys. Concretament, el POUM parteix de cinc eixos estratègics que pretenen convertir Valls en la capital de l’interior del Camp de Tarragona; que el Barri Antic sigui el centre vital de la ciutat; potenciar el patrimoni i paisatge de Valls; apostar per la productivitat i els serveis; i que Valls sigui una vila cohesionada i sostenible.

El guardó es lliurarà el 22 d’abril en el marc dels Premis Sant Jordi que anualment atorga l’Institut d’Estudis Catalans i que premia a persones i obres per la seva vàlua acadèmica i científica. En el cas del Premi Catalunya d’Urbanisme Manuel Solà Morales, va ser instituït l’any 1988.

Temas

  • COMARQUES

Comentarios

Lea También