El PP de Tarragona demana la dimissió del ministre Garzón

Els populars consideren que el ministre posa en perill el sector del turisme 

18 mayo 2020 14:39 | Actualizado a 18 mayo 2020 14:43
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Partit Popular de Tarragona ha demanat la dimissió del ministre Alberto Garzón per "posar en perill al sector turístic tan important com a motor econòmic i generador de llocs de treball a la província"

Per a José Luis Martín, regidor i portaveu a l'Ajuntament de Tarragona i Secretari General del partit a la província, "les paraules del ministre son una manca de respecte a tots els professionals i treballadors del sector i evidencien un profund desconeixement que l'inhabilita per desenvolupar el càrrec".

El Portaveu Popular considera "especialment greus les paraules del ministre en un moment que és tan delicat per aquest sector ja que, a diferencia d'altres, s'ha vist obligat a reduir la seva activitat a zero i amb la limitació de moviment de les persones, tant a nivell intern como a nivell internacional, pot tenir-ho més complicat per remuntar a curt termini". Tanmateix ha insistit en la importància d'aquest sector que representa el 12% del PIB català, lidera el rànking mundial en competitivitat turística i genera més de 400.000 llocs de treball a Catalunya".

"Es inadmissible que el Ministre no hagi estat capaç de rectificar ni demanar disculpes" i ha recordat que no és la primera vegada que fa declaracions que perjudiquen al sector turístic, recordant que ja va recomanar no fer reserves per aquest estiu.

Finalment, Jose Luís Martín ha insistit que en "defensar al sector turístic i impulsar les mesures necessàries per la seva reactivació, donant suport a operadores i empresaris, per tal de superar aquesta situació tan complicada". Tanmateix ha demanat "comptar sempre amb els professionals del sector per a què tots junts aconseguim que la Costa Daurada torni a ser un destí rècord com ho ha estat any rere any amb més de 8 milions de pernoctacions el passat any".

Comentarios
Multimedia Diari