El PP ratifica Alejandro Fernández com a candidat a l'alcaldia de Tarragona

Repeteix com a cap de llista

ACN

Whatsapp
El portaveu del PP a l'Ajuntament de Tarragona, Alejandro Fernández, repetirà com a cap de llista per la ciutat. A la imatge, Fernández intervé en un ple municipal. Foto: ACN

El portaveu del PP a l'Ajuntament de Tarragona, Alejandro Fernández, repetirà com a cap de llista per la ciutat. A la imatge, Fernández intervé en un ple municipal. Foto: ACN

El Comitè Electoral Nacional de Partit Popular, presidit per Alícia Sánchez-Camacho, ha fet públic aquest divendres els candidats del partit a les quatre capitals catalanes. Els líders del PPC a Barcelona, Alberto Fernández Díaz; Tarragona, Alejandro Fernández; i Girona, Concepció Veray, repeteixen com a candidats de cara als propers comicis del 24 de maig. En canvi, la diputada Dolors López s'estrena com a número 1 per la Paeria de Lleida. A les anteriors eleccions municipals, la cap de llista popular fou Inma Manso, que actualment ocupa la subdelegació del Govern a la província de Lleida.

El candidat del PP a la ciutat de Tarragona, Alejandro Fernández, va iniciar la seva trajectòria en la política municipal l'any 2003, quan va ser nomenat tinent d'alcalde de promoció econòmica. Un càrrec que va ocupar fins l'any 2007 sota el mandat de Joan Miquel Nadal (CiU). Fernández també va exercir com a diputat a la Diputació de Tarragona. En l'actualitat, és president del grup municipal del PP a l'ajuntament de Tarragona i diputat al Congrés, on és portaveu d'innovació del grup popular. A més, és membre de les directives del PPC i del PP estatal.

Llicenciat en Ciències Polítiques i de l'Administració i màster en Comunicació Política per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), Fernández també s'ha dedicat a la docència. Ha estat professor d'anàlisi de polítiques públiques i de ciència política a la URV, així com professor del Màster de dret local de la UAB.

Temas

  • TARRAGONA

Comentarios

Lea También