El PSC de Mont-roig proposa crear una borsa de treball juvenil

Específica per als joves del municipi

19 mayo 2017 22:50 | Actualizado a 22 mayo 2017 18:11
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’alcaldable del PSC a l’Ajuntament de Mont-roig Miami, Francesc Morancho, ha anunciat avui que si els socialistes guanyen les eleccions municipals “crearem una borsa de treball específica per als joves del poble a fi i efecte de millorar les opcions de la gent jove per trobar feina augmentant els recursos i els programes de formació municipals.”

En la presentació del programa socialista Francesc Morancho ha desgranat una bateria de mesures per dinamitzar l’economia del poble i generar nova ocupació. Entre aquestes cal destacar un pla per a repartir equitativament els recursos municipals. “Cada nucli de població ha de tenir garantit un mínim de serveis municipals, per això invertirem equitativament segons el nombre d’habitants.”

Així mateix, el PSC vol posar en funcionament un programa per potenciar una xarxa de comerç local de proximitat i impulsar un pla per captar nous col·lectius turístics (com el de la tercera edat, el gastronòmic i l’esportiu) al municipi. 

“Ens hi deixarem la pell en la defensa de tot allò que suposi una millora de la qualitat de vida i del benestar material de tots els veïns del nostre municipi. El que és increïble és que l’Ajuntament actual tregui pit de superhàbit quan, per exemple, la taxa d’atur a Miami frega el 30%. Qui pot entendre aquest despropòsit?”

Francesc Morancho ha emplaçat la ciutadania de Mont-roig Miami a passar pàgina d’aquests darrers quatre anys “en els què la paràlisi municipal, la manca d’idees i de projecte, han estat la tònica exhibida per l’equip de Govern.”

“Tornem a connectar-nos amb el progrés! Nosaltres hem demostrat el nostre compromís amb el poble quan hem governat. Volem tornar a impulsar la justícia social i el bon Govern a l’Ajuntament. L’única garantia pel canvi real a Mont-roig Miami és el vot a la candidatura socialista”, ha afirmat Francesc Morancho.

 

Comentarios
Multimedia Diari