El PSC demana que s’habiliti la vuitena planta de Joan XXIII de Tarragona, que encara resta tancada

Sandra Ramos reclama al govern municipal que garanteixi la salut de tota la gent gran de la ciutat

02 abril 2020 16:23 | Actualizado a 02 abril 2020 16:29
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La portaveu del Grup Municipal Socialista, Sandra Ramos, demana al govern municipal que garanteixi la salut de tota la gent gran de Tarragona.

Als socialistes tarragonins i tarragonines els hi preocupa que Ricomà no hagi reclamat al govern de la Generalitat que es mantingui l’atenció mèdica al total de la població. Ramos no entén perquè l’alcalde no ha exigit a la consellera de Salut, Alba Vergés, que defensi el benestar de la gent gran tarragonina, arran del document que ahir va aparèixer, el qual recomanava ‘no ingressar a les UCIs a les persones infectades per Covid-19 de més de vuitanta anys’.

El Grup Municipal Socialista reclama que s’habiliti la vuitena planta de Joan XXIII, que encara resta tancada, abans que es pugui generar una situació crítica i s’hagi de decidir a qui atendre. Així mateix reclamem a l’alcalde Ricomà que fiqui a disposició el recinte firal en cas que fos necessari habilitar un hospital de campanya.

El PSC tem que en època “on tots i totes hem de sumar”, “Ricomà tapi les vergonyes de la Generalitat i faci propostes de cara a la galeria. “Menys cartes a Ministres que ja estan aportant solucions i més trucades a la Consellera Vergès, que ostenta les competències en Salut”.

Comentarios
Multimedia Diari