Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

El PSC vota a favor d'una moció contra el 155 i per la llibertat dels presos al Morell

El cap de l'oposició, Josep Lluís Navarro, va demanar a l'alcalde, Pere Guinovart, que trenqués el pacte de govern amb el PSC si els dos regidors socialistes no es manifestaven de forma clara i pública en contra de l'aplicació de l'article 155

Diari de Tarragona

Whatsapp
El alcalde de El Morell, Pere Guinovart, votando en 2016.  FOTO: ALFREDO GONZÁLEZ

El alcalde de El Morell, Pere Guinovart, votando en 2016. FOTO: ALFREDO GONZÁLEZ

L'Ajuntament del Morell ha aprovat una moció contra l'article 155 de la Constitució i a favor de la "llibertat dels presos polítics" amb els vots favorables del PSC.

L'equip de govern del Morell està format per quatre regidors del PDeCAT i dos socialistes i en l'oposició es troben quatre regidors d'Units per Morell-AM.

Va ser aquest partit, de l'esfera republicana, qui va presentar la moció aprovada per unanimitat pel ple municipal.

El cap de l'oposició, Josep Lluís Navarro, va demanar a l'alcalde, Pere Guinovart, que trenqués el pacte de govern amb el PSC si els dos regidors socialistes no es manifestaven de forma clara i pública en contra de l'aplicació de l'article 155.

Navarro va acompanyar la petició de la disponibilitat del seu partit de garantir la governabilitat de l'ajuntament, sense demanar res a canvi, ni tan sols l'assignació de regidories delegades ni salaris.

El portaveu ha dit que celebra el posicionament dels dos regidors, "esperant que el partit faci el mateix en l'àmbit nacional". 

Comentarios

Lea También