El PSC vota a favor d'una moció contra el 155 i per la llibertat dels presos al Morell

El cap de l'oposició, Josep Lluís Navarro, va demanar a l'alcalde, Pere Guinovart, que trenqués el pacte de govern amb el PSC si els dos regidors socialistes no es manifestaven de forma clara i pública en contra de l'aplicació de l'article 155

11 enero 2018 18:01 | Actualizado a 12 enero 2018 09:03
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L'Ajuntament del Morell ha aprovat una moció contra l'article 155 de la Constitució i a favor de la "llibertat dels presos polítics" amb els vots favorables del PSC.

L'equip de govern del Morell està format per quatre regidors del PDeCAT i dos socialistes i en l'oposició es troben quatre regidors d'Units per Morell-AM.

Va ser aquest partit, de l'esfera republicana, qui va presentar la moció aprovada per unanimitat pel ple municipal.

El cap de l'oposició, Josep Lluís Navarro, va demanar a l'alcalde, Pere Guinovart, que trenqués el pacte de govern amb el PSC si els dos regidors socialistes no es manifestaven de forma clara i pública en contra de l'aplicació de l'article 155.

Navarro va acompanyar la petició de la disponibilitat del seu partit de garantir la governabilitat de l'ajuntament, sense demanar res a canvi, ni tan sols l'assignació de regidories delegades ni salaris.

El portaveu ha dit que celebra el posicionament dels dos regidors, "esperant que el partit faci el mateix en l'àmbit nacional". 

Comentarios
Multimedia Diari