El Paratge Natural de Poblet inicia les activitats de cap de setmana

Aquest dissabte es donarà el tret de sortida al programa que inclou novetats i que s'allargaran fins al mes d'octubre

19 mayo 2017 20:02 | Actualizado a 21 mayo 2017 21:13
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Per a aquest any s’han inclòs diverses activitats que amplien la promoció conjunta del territori. En aquest sentit, s’ofereix visitar el Centre d’Interpretació de l’Art Rupestre de Montblanc, conèixer la meteorologia de les Muntanyes de Prades o gaudir del cel de Poblet amb una selecció de vins de la DO Conca de Barberà.

També s’ha previst poder anar amb bicicleta elèctrica per Castellfollit o recórrer el camí ramader des de Prades fins a Poblet. El dissabte 21 de maig se celebrarà la Nit de Museus, on s’oferirà una visita combinada al Museu de la Vida Rural, al Museu i Forn de Vidre i que finalitzarà al vespre a la Vall de Castellfollit, entre alzines, vinyes, aigua i el caliu del foc. El cap de setmana següent, el 28 de maig, se celebrarà el Dia Europeu dels Parcs a l’Espluga de Francolí.

Per últim s’ha programat un taller de bolets que durarà un cap de setmana per un expert en micologia. Per a aquest dissabte, quan arrenca el cicle d’activitats, s’ha preparat la sortida a les pintures rupestres del Mas d’En Llort i del Mas de Ramón Bessó, declarades patrimoni de la Humanitat per la Unesco. La sortida es farà al matí des de Rojals, i a la tarda, per a tots els visitants, s’oferirà una visita guiada al Centre d’Interpretació de l’Art Rupestre a Montblanc. L’horari de l’activitat serà de 9 a 14 h i la visita, a les 4 de la tarda.

Comentarios
Multimedia Diari